Wandeling - Thema: ontdek de truffel

Veelgestelde Vragen

De wandeling duurt tussen de 2 en 4 uur.

Je krijgt een lage dosis van de truffel van psilocybe mexicana. Deze is in Nederland volkomen legaal in de smartshop te koop en te gebruiken. Onder invloed van lage dosering mag je niet deelnemen aan het verkeer, en daarom val je tijdens de wandeling ook onder de verantwoordelijkheid van je gids. Psychisch kunnen er ook angsten aangeraakt worden. Hier ben je zelf volledig verantwoordelijk voor, maar je mag hierin volledig vertrouwen op je gids. De truffel is 100% non-toxisch, dat wil zeggen er is geen bekende fatale dosis, en er zijn géén bekende schadelijke bijwerkingen. Wel kunnen nieuwe inzichten soms enorme impact hebben op je leven. Ben je hier bang voor, bespreek dat dan tijdens het maken van de afspraak.

De dosis, is afhankelijk van jouw gevoeligheid, jouw ervaring en de inschatting van je gids, tussen de 0,5 en 4 gram. In ieder geval hoger dan een microdosis (> 0,5 gram). Een normale dosis is tussen de 5 en 10 gram. Een hoge dosis is vanaf 15 gram.

Je kan milde veranderingen in je zintuigelijke waarneming verwachten, prikkels kunnen intenser binnenkomen en je kan overmand worden door emoties. Maar, als de dosis goed is afgestemd, alles heel erg mild. Géén heftige visuals, of full on hallucinaties!

Alleen als je veilig thuis gebracht kan worden, en je binnen 4 uur niet hoeft deel te nemen aan het verkeer. Neem hiervoor even contact op.

Uiteraard! Ik begrijp dat het spannend is, en dat de spanning het wint van de nieuwsgierigheid. En kennismaken kan ook door de truffels aan te raken en te ruiken.

Nee. Als jouw gids, blijf ik helder en met twee benen op de grond. Mijn taak is jou te gidsen terwijl jij je in meerdere werelden beweegt. Ik ken de truffel al langer dan vandaag, en ik (her-)ken, via mijn filter, wat je meemaakt.

De kans op een bad trip is kleiner bij een lage dosering, maar mocht je in negatieve emoties schieten, dan is je gids bij je om je te helpen, troosten, in je kracht te zetten. Vertrouw altijd op de flow van het leven. Er zijn een aantal technieken die je kan inzetten om je als het nodig is uit een bad trip te halen. Nogmaals, vertrouw op je gids!

Dat is voor het doel van deze wandeling geen goed idee. Het doel is om kennis te maken met de truffel. Het is zelfs een aanrader om helemaal nuchter aan de wandeling te beginnen! Als je hier nog specifieke vragen over hebt, bel van tevoren even.

Eigenlijk geldt hier hetzelfde voor als de vraag hierboven. Bij twijfel: bel van tevoren om jouw specifieke situatie te bespreken.

In deze tijd van dualiteit, waarin uitersten meer dan ooit zichtbaar worden, en mensen tegenover elkaar lijken te komen te staan, is het belangrijker dan ooit dat we als mensheid ons collectieve bewustzijnsniveau verhogen. Hiervoor is het noodzakelijk dat een kritische massa van de samenleving aan het werk gaat met onze schaduw kanten. Psychedelica kunnen hierbij een versneller betekenen voor ons mensen die voelen dat ze willen, maar vast lijken te zitten in hun oude denk wereld. De wereld heeft volgens mij gidsen zoals ik nodig, die de diepte in kunnen, zonder het licht kwijt te raken. Voel je welkom, voel je uitgedaagd, voel je pijn, voel je licht!

Daarnaast, heel praktisch, is deze try-out bedoeld om feedback te verzamelen over deze dienst.

Check ook onze visie!

Voor deze kennismaking gebruik ik psilocybe mexicana, omdat hij in mijn beleving de meest speelse en lichtvoetige truffel is. Als ik voel dat bij jou iets anders nodig is, dan kunnen we hier in een eventueel vervolg, dieper op ingaan.

We lopen geen wedstrijd, we gaan lekker naar buiten om te spelen! Bij wandelen hoort rusten, en als het nodig is dan rusten we vier uur lang! (Of vier minuten. Je zal merken dat de truffel jou energie zal geven!)

De waarde van deze wandeling is €175,-

De wandeling wordt ook tegen gereduceerd tarief aangeboden. Bel mij voor de voorwaarden.

Dat mag, maar er zal die dag genoeg te eten en te drinken zijn voor je. Dus je hoeft niet na te denken over eten. Zeker als je volledig nuchter bent is het soms fijn om daar helemaal niet mee bezig te zijn. En als je zelf nog naar huis moet rijden is het belangrijk om wat te eten om weer op aarde te landen.

Daar vertel ik je graag tijdens de wandeling alles over!

Er is geen slecht weer, alleen slechte kleding!

Adres
Loppersumhof 24
6835 MA Arnhem

KvK
82347816

BTW
NL003674525B43

Betaalgegevens
T Siddle
NL28ASNB0782405665