Wie ben ik?

Een eeuwenoude vraag. Het volledige antwoord moet ik schuldig blijven, omdat ik zelf maar een deel van het geheel weet. En daarbij weet ik niet eens hoe groot dat deel nu precies is.

Tom Siddle

anno 2022

Ik ben een pragmatische dromer. Mijn aandacht gaat ernaar uit, het ongrijpbare begrijpelijk te maken. Daartoe zal ik soms meebewegen, en soms tegen conventies aan schoppen, al naar gelang de situatie of de mensen daarom vragen. Ik weet wat angst is, en ben in staat om daar doorheen te werken. Ik weet wat verdriet is, en ben in staat om te blijven staan. Naast persoonlijke gids, muzikant en magiër, ben ik ook vader van een rijk en divers gezin.

 

StilTent - Magische reis

De magische reis is een innerlijke reis waarbij gebruik wordt gemaakt van de wonderlijke werking van psilocybe truffels. Hiervoor is  vertrouwen nodig. Bij magische reis beginnen we niet zomaar aan een reis. Er gaat grondig proces aan vooraf, waarbij de persoonlijke doelen, mogelijkheden en onmogelijkheden, tijd en plaats op elkaar afgestemd worden.

Dit doen we samen. Jij neemt leiding over het proces, en ik blijf altijd waakzaam. Soms op de voorgrond, maar meestal op de achtergrond.

Het proces hoeft niet altijd leuk te zijn, maar is altijd leerzaam. Misschien niet direct zichtbaar, maar altijd voelbaar.

Adres
Loppersumhof 24
6835 MA Arnhem

KvK
82347816

BTW
NL003674525B43

Betaalgegevens
T Siddle
NL28ASNB0782405665